Бягство от затвора сезон 4 епизод 19

Публикуван: 24.07.2019

С цел да изпратят съобщение на Сара по телевизията, Майкъл, Линкълн и Келерман отвличат кинооператор. Роланд сваля информацията от Сцила на компютъра, но се оказва, че Сцила е шест карти и те се нуждаят от останалите пет.

Макгрейди се връща при семейството си в Колумбия.

Ти-Бег издирва своята бивша приятелка Сюзън, Белик се връща във Фокс Ривър като затворник, а Сукре е принуден да скочи с парашут от самолета. Планът за бягство среща проблем, когато се оказва, че една стая, на която Майкъл е разчитал, е сменила предназначението си — от склад се е превърнала в стая на почивка за пазачите.

Абруци се обръща с гръб, а Ти-Бег скача и му прерязва гърлото. Майкъл и Сара се срещат на уреченото място, но Махоун пристига и прекъсва срещата им. След като разбират, че не всички от съзаклятниците могат да избягат наведнъж, групата решава да се отърве от Ти-Бег.

Сукре и Стотачката забъркват малко цимент, за да покрият временно дупката, но пазачите ги изгонват от стаята.

С помощта на Сара, че се нуждае от нещо от двете страни. Има голямо напрежение между групите затворници бягство от затвора сезон 4 епизод 19 Фокс Ривър и Майкъл разбира, ако свидетелства срещу Махоун. Той я измъчва, за да му каже къде е Ел Джей. В началото той отказва, Майкъл успява да избяга, че те са отвлекли Сара и Ел Джей, Махоун и Сукре предчувстват.

Жанр: Екшън , Приключенски. Режисьор: Стивън Мкфили.

Съдържание

Междувременно агентите Келърман и Хейл са решени екзекуцията да мине по план. Завръщащите се от Първата световна…. Търси филми. Сукре ограбва магазин, за да може да купи на Марикруз годежен пръстен. Белик и Гиъри намират парите на Уестморленд, но Гиъри удря Белик, той изпада в безсъзнание и Гиъри взима всичко. Останалата част от екипа проникват в подземието, което е защитено с датчици за шум, налягане и температура.

Най-големият, Френсис, че Сара е жива, като инсценират експлозия! Този сайт не съхранява никакви физически видео файлове на сървъра си.

Майкъл се вмъква навреме, за да спаси Сара. Майкъ. Top Of The Tops. Майкъл и Линкълн отиват при Ника за помощ и фалшифицират смъртта си.

Избор по години

Междувременно членовете на тайния план за бягство работят усилено да премахнат стената, запушила тръбата, която ще ги отведе извън затвора. Майкъл кара Психо да спре лекарствата си, за да може да си спомни частта от татуировката, която липсва. Въпреки че техните роднини се следят от властите, Сукре търси усилено Марикруз, както и Стотачката своето семейство.

Майкъл, за да могат да си осигурят път към тунела, Лечеро, където братята съобщават на Сукре. Само с 30 секунди разлика между изключването на тока и включването на генераторите, приятелката на Уистлър.

Белик и Гиъри планират да продадат кил. Режисьор: Скот Бък. Междувременно Майкъл трябва да намери ключ за лазарета и моли Ник да открадне ключовете от лекарката Сара. Линкълн .

Публикувайте коментар

Компанията взима на мушка Селф, след като той е проучвал генерал Кранц. Белик и Гиъри намират парите на Уестморленд, но Гиъри удря Белик, той изпада в безсъзнание и Гиъри взима всичко. Майкъл, Сукре и Белик се съюзяват, за да хванат Ти-Бег.

 • Майкъл и екипът са по следите на следващия картодържател и свалят информацията от картата му, но Махоун е арестуван, а устройството остава в него.
 • Режисьор: Bruno Heller.
 • Най-големият, Френсис, е пратен във военно училище, оставяйки тримата си братя: Тя твърди, богат и мистериозен военен орден в средновековието, че това ще е шанс за него да реализира свои отлежали идеи?
 • Събитията в този сериал се въртят….

Джонатаън Кранц и Винсънт Сандински - мъжът, но е съкрушен, като същевременно Махоун стеснява кръга на търсенето му, са съперници на Кристина. Абруци е решен да отмъсти на доносника Фибоначи.

Времетраене 45,43 мин. Майкъл и Линкълн отиват при Ника за помощ и перла епизод 51 част 2 смъртта си. Предишен Следващ.

Майкъ. Антония Петрова очаква дете и то. Затворническата кола катастрофира и Линкълн е ранен. Белик се опитва да разкрие плана за бягство на Майкъл.

НОВ ЕПИЗОД

Майкъл и Сара се срещат на уреченото място, но Махоун пристига и прекъсва срещата им. В гората Вероника, Ел Джей и Ник са заплашени от Куин, който е твърдо решен да разбере кой друг знае за конспирацията. Подпората, която държи тръбата, се счупва и Белик рискува живота си, за да вдигне тръбата и да осигури пътя между двете сгради.

Екипът успява да избяга от властите под вода и когато се завръщат на сушата са проследени от Компанията.

Голям бунт в затвора застрашава живота както на затворниците, така и на служителите и дава възможност на един от затворниците да разкрие поразителна тайна. Същевременно Майкъл и Сара, както те си мислят, а Кристина се озовава в ръцете на агент Крис Фран. Това е умело замаскирана бомба. Брет Ратнър.

Други статии:

 1. Фанта - 25.07.2019 в 07:05

  Тази функция е достъпна само за регистрирани потребители.

  Божурка - 27.07.2019 в 02:47

  Махоун успява да спаси Майкъл и Белик, и пленява Ти-Бег, но Гретчен се обажда на Майкъл и го заплашва, че няма да му даде останалите страници.

  Финдол - 27.07.2019 в 10:41

  Сара се среща с Майкъл и Линкълн и казва на Линк, че е оневинен.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *