Руло тиквички крема сирене

Публикуван: 20.08.2019

Изсипвам получилата се смес в подходяща квадратна или правоъгълна тава, в която предварително поставям хартия за печене. Печете в предварително загрята на градуса фурна за около 40 минути, докато блатът придобие златист цвят.

Разпределям отгоре шунката аз използвах пилешка шунка. Лещата е много…. Позволих си да направя малка промяна, която споделям - замених бялото брашно с 4 лъжици ръжено и 3 лъжици царевичен грис. За пръв път правя и опитвам. Търсиш икономично….

Чудомира Калинка Иванова. Чудя се само с какво би могло да се замени брашното за да стане по-малко въглехдратно това руло. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Истински кулинарен шедьовър.

И макар винаги да се е отглеждал в България и да има много класически български ястия, в които…. Много вкусно и много ефектно е това руло от тиквички!

Подкатегории

Навивам внимателно на стегнато руло. Към тази течна смес добавете и брашното и разбъркайте добре с тел за разбиване или вилица. Бих разнообразиха с топено сирене за мазане и пушен бут. Необходими съставки:. Не съм сигурна, че ще се навие нормално. Бързо и икономично руло от тиквички. Галя

 • Печете в предварително загрята на градуса фурна за около 40 минути, докато блатът придобие златист цвят. Чудя се само с какво би могло да се замени брашното за да стане по-малко въглехдратно това руло?
 • Печете в предварително загрята на градуса фурна за около 40 минути, докато блатът придобие златист цвят. Направих го точно по рецепта, стана бързо и вкусно, а и много леко.

Пътеводител на новака в кухнята. Чудя се само с какво би могло да се замени брашното за да стане по-малко въглехдратно това руло. Увивам рулото в хартия за печене и оставям така за около тридесетина минути. Гисчо, руло тиквички крема сирене, определено си разбираш от работата, тази вечер сиренце по шопски пак по твоята рецеп. Запрянова Онзи ден направих лещичка от този са.

Свързани Категории

Увивам рулото в хартия за печене и оставям така за около тридесетина минути. Най - сетне направих това руло миналата седмица, като само замених бялото брашно с комбинация от лимецово и спелта. Другото хубаво нещо е, че са ви нужни много малко на брой продукти, а пълнежът зависи изцяло от вас.

Много се радвам, че и при Вас се е получило така добре. За пръв път правя и опитвам. Благодаря за страхотните рецепти :. Днес ще правя пак? Но както още може да предложите на вашите гости.

Leave a Reply

Най - сетне направих това руло миналата седмица, като само замених бялото брашно с комбинация от лимецово и спелта. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Любимата ми рецепта с тиквички! Към тази течна смес добавете и брашното и разбъркайте добре с тел за разбиване или вилица. Ако някой не обича пълнените чушки със сирене и яйца, допълнени с доматен сос, то той само е изключението,….

На мен ми е любима и това лято го правих вече a quiet place online film 5 пъти. Разбъркайте добре, руло тиквички крема сирене. Много е сполучливо това руло от тиквички! Анонимен Принципно може, че се е получило така добре и при Вас, който не обича тиквички. Дори и малкия ми син, но кашкавалът в рецептата има и ролята на спойка за сместа.

Много се радвам. Омлет със сирене.

Да Ви е сладко! През това време смесвам крема сиренето с чесъна. Само колко е вкусно!

Като голям почитател на палачинките с тиквички, реших да изпробвам и тази рецепта. През това време смесвам крема сиренето с чесъна. Супичка е вече с мобилно приложение за Android и iOS!

Други статии:

 1. Вихрони - 29.08.2019 в 07:47

  Още лесни рецепти и идейки:.

  Антоана - 30.08.2019 в 02:03

  На мен ми е любима и това лято го правих вече сигурно 5 пъти!

  Николет - 24.08.2019 в 02:36

  Принципно може, но кашкавалът в рецептата има и ролята на спойка за сместа, затова е добре да присъства :.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *