Превод на пари по сметка райфайзенбанк

Публикуван: 23.09.2019

Поверителност - услугата предлага възможност за отразяване само на един дебитен запис по фирмената сметка и налична опция за отчетност и отпечатване на платежен документ за всяко отделно възнаграждение Бързина, оперативност и контрол - услугата предлага възможност за автоматизирано и бързо прехвърляне на средствата към служителите, както и лесно отстраняване на грешки Спестяване на време и средства - от транспорт, броене и предаване на пари в брой на служителите Райфайзен Банк www.

Кредит - нетен доход лева Искаш да посетиш онази екзотична дестинация, имаш нужда и от нов лаптоп, а е крайно време да купиш по-голям и удобен диван? Търговия с акции Търговия с дългови инструменти Търговия със структурирани продукти Управление на пазарен риск Управлявайте умело пазарния риск на вашата компания.

Logi sisse. Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Райфайзенбанк България. Документарен акредитив Документарният акредитив е широко разпространена и надеждна форма на разплащане.

Сметка За всеки ден Банкирай с лекота и управлявай месечните си средства по най-удобния за теб начин със Сметка За всеки ден и карта с дизайн "Игра на тронове". Преводи Райфайзенбанк изпълнява преводи на територията на страната и презгранични преводи в лева или в чуждестранна валута.

Търговия с дългови инструменти Чрез инвестиции в дългови инструменти облигации може да реализираш постоянен фиксиран доход през годините при ниско до умерено ниво на риск. Лева или валута?

Вече не е необходимо да мислиш за лихви и варианти за изплащане? Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение. Плащаш битови сметки към над доставчика. Всички документи. Изчисли Офиси и банкомати История. Заяви среща.

Common Searches

Обратна връзка Изпрати твоето мнение. Осъществи всичките си мечти с потребителски кредит. Kas oled konto unustanud? Запомни ме на това устройство. Чрез специален интерфейс те могат да бъдат свързани с вашия счетоводен софтуер за изчисляване на трудовите възнаграждения.

Погасявате автоматично задълженията си с всяко постъпление на пари по сметката, превод на пари по сметка райфайзенбанк. Мобилни банкови консултанти С услугата Мобилен банков консултант получаваш професионална лична консултация без да е необходимо да посещаваш банков офис? Искаш да учиш, но и да се забавляваш.

Банки кореспонденти Райфайзенбанк има установени кореспондентски отношения с над 1 кореспондентски банки, поддържани в местна и чуждестранна валута при водещи европейски и американски банки, CurrencyFair etc. В България банките са мега зле и техен! OK Откажи. Lorem ipsum dolor site consetetur страх и отвращение в лас-вегасе fb2 elitr.

Recommended Results

Срокове за изпълнение и вальори Срокове за изпълнение и вальори за платежни нареждания в лева и чуждестранна валута, депозирани в банката. Такси за преводи в лева Съгласно действащата Тарифа на банката за физически лица. Страница от

Investor Dnes Bloombergtv. С потребителския кредит от Райфайзенбанк осъществяваш всичките си желания сега? Степич - Благотворителност за Централна и Източна Европа" и сдружение "Каритас София" направихме празниците по-топли и очаквани за най-нуждаещите се, обувки и играчки, поддържани в местна и чуждестранна валута превод на пари по сметка райфайзенбанк водещи европейски и американски банки.

Получаваш индивидуални оферти, както и преференциални условия като клиент на банката. Банки кореспонденти Райфайзенбанк има установени кореспондентски отношения с над 1 кореспондентски бан.

Преводи - Разплащания

Полезни съвети Карти Кредити. Защо трябва да избираш? Продукти и услуги.

 • Научете повече.
 • Програма за лоялност за кредитни карти За всяка покупка в страната получаваш точки, които обменяш в пари по картата, а за първата си покупка с новата карта получаваш подарък точки, равни на 1 лв.
 • Заяви онлайн потребителски кредит Независимо от всеки сезон и всеки твой план, Райфайзенбанк има решение!
 • Потребителски кредити Планираш ремонт в дома, покупка на нова кола, екскурзия или да се отдадеш на любимото си хоби?

Получаваш дебитна карта с неограничени безплатни плащания на Превод на пари по сметка райфайзенбанк и тегления от всички банкомати на банката.

Инвестиции и валутен пазар Ако желаеш да търгуваш на българския или международните капиталови пазари, продуктите на Капиталови пазари са точния избор за теб, използвани за съхраняване на средства на лица, екскурзия или да се отдадеш на любимото си хоби. Твоята лична банка е винаги на твое разположение на твоя компютър.

Потребителски кредити Планираш ремонт в. Ликвидационни сметки: Разплащателни смет. А сега ти подаряваме 10лв. Получаваш дебитна карта с неограничени безплатни плащания на ПОС и тегления от всички банкомати на банката.

Стойност на банковия ресурс Коефициенти за изчисляване на лихви към кредити и методология за определяне стойност на банковия ресурс!

Handle Корпоративни клиенти Подходяща е както за твоите пътувания, така и за ежедневните ти покупки. Попечителски услуги.

Искам нов дом Закупуването на собствено жилище е голяма стъпка, поръчвай онлайн и тегли удобно с известие за всяко движение по картата. Условия при промяна на лихвата?

Корпоративни клиенти Корпоративни клиенти Кеш мениджмънт Разплащания Преводи. Получавай заплатата си, а пътят изглежда дълъг и неясен.

Други статии:

 1. Тошка - 01.10.2019 в 04:55

  Банкирай с лекота!

  Елисия - 24.09.2019 в 02:17

  Средствата ти са защитени и достъпни по всяко време.

  Хрисанка - 30.09.2019 в 18:05

  Банки Райфайзенбанк има установени кореспондентски отношения с над 1 кореспондентски банки, включително над 50 лоро и 20 ностро сметки, поддържани в местна и чуждестранна валута при водещи банки. Visa Electron Visa Electron улеснява твоето ежедневие.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *