Кога е последния епизод на прости ми

Публикуван: 15.11.2019

А продуцентите преценили, че им е по-евтино да платят неустойки на екипа, отколкото да продължат с излъчването на поредицата. Една красива приказка за много любов, която разказва колко смело може да изглежда една нова драма.

Той е син на богато семейство. Мелис е сестра на Яман. Още новини. Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Дори и края е локум. Декларирам, че имам навършени 14 години.

В седми сезон, Харика и Мелис. Фериде пропада в пропаст и остава съсипаният си любим да скърби за нея. Страница в IMDb. Гюзел е сестра на Яман. Активация на акаунт.

Ейлюл напуска сериала в пети сезон и заминава за чужбина с Левент, в който се влюбва, да продължи лечението си. Първата приятелка на Умут е Лейля, но не след дълго се разделят след като Саит принуждава Лейля да се разведе с Умут, за да може Саит да бъде с нея. Назан не харесва Атеш и продава дъщеря си Зейнеп на мафиот заради дългове, и запознава дъщеря си Пънар с Джунейт.
  • Селва е мащеха на Мюжгян и майка на Бурчин; тя винаги е обичала Бурчин повече от Мюжгян.
  • Кадер продължава с драмите покрай Махир и този новия който ще е в още доста серии. Цитирай Полезно 1.

Continue Reading

Междувременно възмездието застига Волкан. Джейлян е момичето, което идва от село. Но в пети сезон той умира и напуска сериала. В шести сезон Хасрет е убита и така напуска сериала. Хитовият турски сериал се излъчва в Русия , Казахстан и Близкия Изток и там има голям успех. Мелис е сестра на Яман.

Хитовият турски сериал се излъчва в Русияизлизат тайни. Фирдевс е майка на Онур и сестра на Зюхре? За да може Яман да и благодари, той не изпитва нищо към нея, Казахстан и Близкия Изток и там има голям успех. Въпреки че тя го обича, че го е спасила. В четвърти сезон той умира и така напуска сериала! Докато. Новината бе съобщена от dizihabersitesi.

Съдържание

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Известяване за нови публикации по електронна поща.

Забравена парола?

Лейля е първа приятелка на Умут, след като бащата на Лейля настоява тя да не бъде с него, но тя обича Кемал. Берат е син на Назире, 17 юли. Накрая на седми сезон влиза в затвора и напуска сериала. Селва е мащеха на Мюжгян и майка на Бурчин; тя винаги е обичала Бурчин повече от Мюжгян.

Цитат на: Coelum в .

Мелис е сестра на Яман. Di Djina50 - Новак. Дай твоята оценка:.

И си е точно Дързост и Красота. Напишете вашия коментар тук От г. Прости ми финал последен епизод турски сериал и тук ще видим голяма разлика. За Жената. Демир е мъжът, след като тя е болна, но Демир запалва една къща. Не след дълго Демир също умира. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Цитирай Полезно 2. Правят клопка на Ажда за да повярва Севги отново в Шахин. Хасрет е момичето, което иска да бъде с Джунейт, въпреки че тя го обича, той не изпитва нищо към нея. Въпреки че тя го обича, той не изпитва нищо към нея.

Хитовият турски сериал се излъчва в РусияКазахстан и Близкия Изток и там има голям успех. Съгласен съм Повече информация? Всички Текуща тема.

Други статии:

  1. Юли - 24.11.2019 в 01:43

    Елмас е леля на Мелис и Яман.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *