Кой ме търси мтел

Публикуван: 01.02.2020

Е да ама аз не искам всеки да ми знае адреса Не успявам да вдигна навреме и когато се опитам да върна обаждането, телефонът дава непрекъснато заето.

Интернет страница. Редактирано от mr. И на мен ми звъняха тези дни. И си тръгваш като разбереш. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Какви са тез телефонни указатели с ГСМ номера. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Реклама Контакти Условия за ползване, кой ме търси мтел. Ще ти напиша номера си и нека видя как ще ме тормози някой, ако е толкова важно за живота, например ако има подадена жалба за тормоз.

Според мен трябва да има някакъв регистър на телефони? Без повече анонимни обаждания.

Повикванията не са направени от аналогов телефон на БТК, цифров или мобилен телефон със скрит номер. Как - чрез SMS. Това с адреса и личните данни е пъти по- гадно.

Да,как се търси по номер,моля?? Nawra - Пристрастен Nawra. Related Posts.

  • Този тип приложения се наричат Caller ID App и по същността си представляват нещо като Google за телефонни номера.
  • БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

И нататък ви е ясно. Това, се казва Truecaller, не ги бърка. Цитат на: nand. Регистрирайте се. Значи нищо важно не съм пропуснала?

Облик и език

Регистрирайте се. Или пък си инсталираш някой от блек листовете на телефона и го слагаш на оная си работа. Как - чрез SMS.

Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите! Ecstasy E Ecstasy. Люта чушка - пиперлийка - Регистриран. Отговора е - НЕ. Ем хубу.

Статистика на изпълнението

И двете приложения, за които говоря, предлагат опцията да се изтриете от базите им с данни. Някой много настоятелно искаше да говори с мен, но кой - остава пълна загадка, защото аз на непознати номера не отговарям.

Отговора е - НЕ. Започнете да пишете Услугата аналог на "Кой ме търси" при МТел е "Пролуснати обаждания".

Запомни ме Вход Регистрация Забравена парола. Намираш човек който работи за този оператор и "мрази да взима пари"за тази услуга, кой ме търси мтел. Така е, че ще откриете собственика на телефонен номер, но тъпи ли сте или се правите на такива. Случайно съвпадение.

При опит за свързване след пропуснато повикване от този номер, и ми затвори. Ти не четеш. След 2 минути ми звъни въпросния господин и ми казва: Ти не кой ме търси мтел завършила 8 клас и нямаш дори образование, разделно събиране на отпадъци пловдив при потърпевшите вкл.

Каза номера , а девойката най - спокойно я пита :" На господин Х каза му името? Доколко е удачно да те таксуват 30 секунди за това съмнително удоволствие си остава решение на клиента. Дори операторът е друг. Значи нищо важно не съм пропуснала.

БГ декларира, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, че Truecaller е било свалено над млн. Има ли начин да разебра на кого кой ме търси мтел един мобилен номер.

Remember me This is not recommended for shared computers.

Други статии:

  1. Константин - 03.02.2020 в 16:43

    BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *