Samsung galaxy s4 mini olx

Публикуван: 29.02.2020

Продава се с калъв и слушалки. Galaxy A5 A 75 лв. Публикувай обява Моят профил Вход в alo.

Вече минаха 2 седмици мисля че е късно, а сега той го продава моя нексус за лв. Купен е през март от Теленор, лилав на цвят, без никакви за бележки. Доста е за пазен. Всички реклами 0 преходи Повече от 1 преход преходи Повече от 10 преход.

Специализиран сервиз за мобилни телефони и таблети. AmazFit Equator може да се носи като гривна или огърлица. Видин

София Линеен режим? Щом колегата е съгласен да ги разменим обратно и да му дам 70лв съм съгласен. Само заради спорта си заслужава да го набараш. Има директен достъп до всички бутони на телефона 5.

Кьм телефоньт продавам сьщо и оригиналната му - кутия,слушалки, оригинален кабел за зареждане 2 метра , както и оригинален КОЖЕН кейс. Състоянието му е безупречно. Дисплей за Samsung Lнови.
  • Свържете се с нас: office smartnews.
  • Благоевград Благоевград гр. Като аксесоарите като слушалки и зарядно са в перфектно състояние почти не използвани.

Работи с всички оператори и е с последен софтуер на Apple. AmazFit Equator може да се носи като гривна или огърлица. Добре работи, запазен. Обикновен телефон Samsung,с бутони. Адекватното разкодиране на телефон, извършено от професионалист, изключва опасността от блокиране на важни функции в телефона.

Всички обяви 0 преходи Повече от 1 на прехода преходи Над 10 преходи.

Страхотно е. Има за бележки които са чисто козметични и не пречат на работата: - Снимка 2 - пукнатина през средата на екрана доста трудно се вижда на снимки - Снимка 5 - пукнатина в десния, горен ъгъл вижда се и на първите снимки Техническа информация: 16GB памет 10 юли тонкин книги продавай със слот за microSD 2GB RAM четириядрен процесор 2!

Galaxy Note 4 N 85 лв. Други ресурси, samsung galaxy s4 mini olx. Нека някой твой приятел да му звъни отивате двамата и ги сменяте.

Други предложения:

Други запитвания. Аз не искам да набутвам никой с реплика. Samsung A6 използван малка 4 месеца. Дисплея е оригинален с ново стъкло , цената е с включен монтаж и Гаранция.

Iphone X. Чисто нов ползван няколко дни? Дисплей за Samsung Galaxy S9 Цена лв. Буксата на зарядното е леко изкривена, но не пречи при зареждане.

Работи без забележки.

Отворена е кутията, но никога не са използвани. Батерията е отлична. Условия: Срок за ремонт дни в зависимост от техническото време. Втора употреба Nokia 5 Touch screen Android 5.

Липсва зарядно. Хасково Хасково гр? След една покупка на С4 се налага да купя още един С4. По късно ще кача още снимки. Възможен е коментар на цената. Силистра 1. Разполагаме с всички цветове черен, бял.

Цвят gold platinum.

С кутия и аксесоари. Цената е за брой. Запомни ме. Към него нямам кутия или аксесоари, така че цената е абсолютно съобразена, па за рлъците биха били излишни.

Няма гаранция в България? Христо Ботевпредлага смяна на стъкло за посочения модел. Кюстендил Кюстендил гр.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *